Keresés a honlapon
Legyél a követünk!

Mi az a követes adománygyűjtés?
A követes adományszervezés "főszereplői" a Követek, azaz olyan önkéntes adománygyűjtők, akik egy adott jótékony cél (ügy) érdekében valamilyen egyéni (sport vagy egyéb jellegű) vállalást tesznek, és ezen vállalásuk „apropóján” saját ismeretségi körükben, személyesen gyűjtenek adományokat az „ügyük” javára.

Látogatás az Anyaoltalmazó Alapítvány Anya- és Gyermekotthonában

Gyermek a családban

A Magyarországi Nemzetiségi Vallási Kulturális Szövetség egyesület Pesterzsébeten a kerületi Önkormányzat támogatásával jótékonysági programot szervez.

A Viadukt Alapítvány aktív szerepet vállal a projektben az adományok gyűjtésében és a szervezésben.

17.30-tól a Globe Produkciós Egyesület előadásában a Ludas Matyi c. zenés mesejátékot nézhetik meg az otthonban lakó gyermekek, majd részükre quilling kézművesfoglalkozást tart Koós Jánosné.
Kb. 19 órától az édesanyák részére tart előadást a "Gyermeki jogok"-ról Dr. Varga GIzella családjogász, majd az érdeklődéstől függően Koósné az internet veszélyeiről tart rövid ismertetőt.

A rendezvény az "Adakozó Kedd" napján kerül lebonyolításra.Adni jó

2016. évben az adományok gyűjtése és szétosztása rendszeres tegékenységgé vált, így az Adományozás Napjáról csak megemlékezést tartottunk november 25-én a Civil Börze Club-ban ifj. Vajda Gyula szép hegedűjátékával.Meghitten, vidáman - 2015. november 16-án

A 18. KERÜLETI VÁROSHÁZA DÍSZTERMÉBEN TARTOTTUK A 2015. ÉVI ADOMÁNYOZÁS NAPJA ÜNNEPSÉGET.
A ZENÉS IRODALMI MŰSORBAN FELLÉPTEK:

ZSÍROS TÍMEA – CITERA, ÉNEK
FORRÓ ANNA – NÉPDALÉNEKES
IFJ. VAJDA GYULA – HEGEDŰ

KÖZREMŰKÖDÖTT AZ ÉLŐ IRODALOM - ÉLŐ KÖNYV MŰHELY

Támogatók, partnerek:
ClubNetCet Internetes Ismeretterjesztő Egyesület
MCOBH Béke és Jogvédő Egyesület, Templárius Alapítvány,
Pellegrini Pékség
A helyiséget a Önkormányzat biztosította számunkra.Karácsonyi adomány- és ajándékosztás

2014. december 19-én tartottuk meghitt ünnepi hangulatban az Adományozás napját.

A műsorban citera-muzsikát és csángó énekeket hallhattunk.

A rendezvény kiemelt kedvezményezettjei a szegény családok voltak.

Közreműködő szervezetek:

ClubNetCet Egyesület
Erdélyi Magyarok Egyesülete
Kárpátok Egyesület
Templárius AlapítványAz Adományozás Napja Budapesten

2013. decemberében csatlakoztunk a Templárius Alapítvány által elindított Európai Adományozás Napja programhoz. Ennek keretében - mint a CSASZI egyik alapítótag szervezete - az összegyűjtött adományok szétosztását először a Belvárosban kezdtük, majd a Mikulásgyárba vitt az utunk az Édenkert Alapítványnak köszönhetően.

Az ünnepi Adományozás Napját pedig az Erdélyi Magyarok Egyesületének székhelyén rendeztük meg több civil szervezettel karöltve.

Az adományok átadása előtt beszédet mondott Fr. Ungvölgyi János, a Templárius Alapítvány elnöke, majd Gulyás Forró Anna népdalénekes és a Boglárka citerazenekar ünnepi műsora következett.

Támogatott szervezetek:
Háromhatár Kulturális és Sport Egyesület, Kup
Boldog Állatok és ÖKOPark Alapítvány, Tura
Keresztény Alkotók Közössége, Budapest
Oltalom Karitatív Egyesület, Budapest

Az ünnepi programban a gyermekekkel az Újrahasznosított Mesék Társasága (REmese) foglalkozott, majd este a ClubNetCet színház előadásán vehettek részt az érdekődők (G. Bizet nyomán: Carmen - néma opera).
Szóljon hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot

A villanykörtétől a napelemig
2019.06.15.

Adományozás Napja
2018.11.25.

2018-ban az Adakozó Kedd elnevezésű nemzetközi programhoz kapcsolódunk. Az adománygyűjtés mellett partnerszervezetekkel közös programot valósítunk meg Pesterzsébeten.
MEGHÍVÓ a Várba
2018.10.17.

A Budavári Német Nemzetiségi Önkormányzat szervezésében és több civil szervezettel együttműködve invitáljuk meg az érdeklődőket egy történelmet idéző eseményre.
Beszédes fotótárlat a Városházán
2018.09.24.

Alapítványunk alapítótagja Hajdu Orsolya és édesanyja Nagy Ágnes fotókiállítása nyílik szept. 24-én a Budapest 18. kerületi Városháza Galériájában. Várunk szeretettel!
“A bizalom tolmácsai”
2018.08.08.

Aéapítványunk tiszteletbeli elnökének, a CCO Magazin alapító főszerkesztőjének, az MPRSZ örökös tagjának, Barát Tamásnak a korábbi nagysikerű című könyvét újból, új, korszerű módon, digitális formában jelentette meg az Akadémiai Kiadó.
Részletek >>

MESÉK A HOLDFÉNYBEN ÜNNEPRE HANGOLVA
2017.12.13.

Újbuda Önkormányzatának támogatásával szervezett irodalmi és karácsonyi hangulatba ringató zenés programunkra szeretettel várunk gyermekeket és felnőtteket egyaránt, 2017. dec. 14-én 15 órától a Kelenvölgyi Közösségi Házba!
Fogyatékkal élők Nemzetközi Napja
2017.11.24.

A ClubNetCet Egyesület, a Csend Fényei Klub és a Viadukt Alapítvány szervezésében első ízben kerül közös megrendezésre ez a csodálatos program.
Fogyatékkal élő és egészséges előadóművészek produkciói váltják egymást mintegy 120 percben.
A belépés ingyenes!
Szülőföldemtől elszakítva
2017.11.11.

Az Alapítványunk közreműködésével szervezett Budafoki Német Nemzetiségi napon sorra kerülő könyvbemutató videója elkészült.
Children's Rights
2017.02.21.

"Gyermeki jogok" megismerése izgalmas kihívás lehet a diákok számára is, különösen akkor, ha ezt más földrészek diákjaival közösen teszik. A Global Teenager Project 2017. tavaszi ciklusában ezt a fontos témakört járjuk körül.
Hogyan neveljünk boldogabb gyereket?
2016.12.01.

Gyermek jogai, a gyerekkor és a kamaszkor lélektani problémái, a család és a nagyszülők szerepe... Fordulj a Viadukt Alapítvány szakembereihez bizalommal!
Támogatónk a 18. Kerületi Önkormányzat .
Gyógyító kreativitás
2016.07.05.

A projekt a KÖSZ! Program támogatásával valósul meg.
Do You Speak English?
2016.02.10.

2016. márciusától ismét várjuk a tagokat az angol nyelvgyakorló körbe. A foglalkozásokat csütörtökönként 16 órától tartjuk.
Jelentkezés és információ: viaduktinfo@gmail.com


Az Adományozás Napja
2015.11.07.

2015. november 16-án kerül sor a Templárius Alapítvány által meghonosított adományosztó, a rászorultak megsegítését ösztönző közösségi rendezvényre. Zenés irodalmi műsorral várunk Mindenkit szeretettel a 18. kerületi Városháza Dísztermében!
Szülők és fiatalok Akadémiája
2015.10.28.

Hiánypótló esélyegyenlőségi előadás-sorozatot indítunk Kelenvölgyben, az Újbuda Önkormányzatának támogatásával.
November számunkra a Család hónapja lett. Már "levonult" az iskolakezdés, lassan közeleg a Karácsony....
A diákok, szülők és nagyszülők négy héten át találkozhatnak szakembereinkkel, s mi igyekszünk választ adni kimondott vagy elhallgatott problémáikra.
Global Teenager Project
2015.09.30.

Napjaink világát érintő problémák iránt érdeklődő résztvevőket keresünk angol nyelvű online csoportunkba. Információ: gtp@clubnetcet.hu
Jótékonyság 2015
2015.06.10.

"Örülj, ha jön egy zivatar, ha örülsz, akkor nem zavar." Ez a lélekemelő frappáns idézet fogadja az Olvasót a Jótékonyság újság legfrissebb számában.
Hitelesek az Oxyfa ültetvények
2015.01.28.

A KPMG hitelesítette a Carbon Solutions Kft.Oxyfa ültetvényeit!
A teljes ültetési és nyomon követési rendszer megfelel a valóságnak és a szigorú követelményrendszernek, a kiosztott ültetvényszámok valós és fizikailag ténylegesen létező OXYFA ültetvényeken alapulnak, és nem kerülnek többszöri kiosztásra.
Sikeres az eMagyarország program
2014.12.25.

A megyei eMagyarország Pontok tanácsadói az év végén ajándékkal lepték meg a lakosságot.
Szakmai beszélgetés az MPRSZ Kávéházában
2014.11.21.

Nagy érdeklődést keltő témáról szólt az MPRSZ által 2014. október 16-án megrendezett PR Kávéházi Este.
A szakmai beszélgetésen, amelyre az Uránia Kávéház kellemes környezetében került sor, a résztvevők a társadalmi célú kommunikáció helyzetét vizsgálták vállalati, média, jogi és gyakorlati szempontból, és azt a kérdést boncolgatták, hogy a közelmúltban életbe lépett reklámtörvénynek milyen hatása lehet erre a kommunikációs területre.
Mi az a híresztelésdoktrína?
2014.11.21.

A Civil Rádióban elhangzott egy interjú a sajtóetikáról, a plágiumról, a híresztelésről, a média önszabályzásról, adja tudtul a Sajtóetika oldala. http://ow.ly/D9Zsb.
Harle Tamás, a Civil Rádió munkatársa Barát Tamást a Magyar Újságírók Országos Szövetsége Etikai Bizottsága, illetve a Média Önszabályzó Testület soros elnökét kérdezte sajtóetikai kérdésekről.
Civil Börze Club
2014.11.17.

A közösségi vásár következő alkalma november 21-én lesz a XVIII. kerületi Kondor Béla Közösségi Házban.
FRISS HÍREINK MOSTANTÓL ITT OLVASHATÓK
2014.11.15.

A honlapunk megújult!
A tartalmak feltöltés alatt állnak. Kérjük, térjen vissza később is!